Service & reparation av Tennant städmaskiner

Vi har kunskap och reservdelar till hela Tennants maskinutbud. Vi hjälper dig med allt från reparation av dammsugare till komplett service av sop-skurmaskiner på industrin. Tillgången till reservdelar gör att vi ofta löser ditt problem redan på första besöket.

Vi engagerar oss

Vår kunskap och förståelse för kundernas situation gör att vi arbetar hårt för att städmaskinerna skall fungera i alla lägen. Oavsett om det gäller en enkel reparation, förebyggande underhåll eller ett komplext problem med fler inblandade parter.

Med våra välutrustade servicebilar och kunniga tekniker är vårt mål att eventuella problem skall lösas redan på första besöket.

Du kommer också snart att kunna läsa av att vårt förebyggande underhåll med stöd av vår akuthjälp egentligen inte är en kostnad. Den är en lönsam långsiktig investering. 

Med vår hjälp får du en mer stabil drift, färre fel på maskinerna, betydligt färre stilleståndstimmar. Helt enkelt en total kontroll över dina maskiner. Vi hjälper dig i flera steg. Beroende på dina behov och önskemål, upp till en nivå där vi helt administrerar allt kring din utrustning och du kan ägna dig åt din kärnverksamhet. Det finns ingen hake, det är inget hokus pokus. Det är bara resultatet av en disciplinerad affärsidé och ett hängivet arbete.

Servicekontakt

Ring vår servicetelefon

    Vill du ha service av din maskin?

    Beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig. Sorma Service har kunskap och reservdelar till hela Tennants maskinutbud, Vi hjälper dig med allt från reparation av dammsugare till komplett service av sop-skurmaskiner på industrin. Vår lagerhållning av delar gör att vi ofta löser ditt problem redan på första besöket.