Om Sorma

Sorma Sverige AB startade år 2007 och har sedan dess utvecklats till en ledande leverantör av städmaskiner med starka varumärken. Huvudkontoret finns i Solna och vi har också lokalkontor i Norrköping och Norberg.

I vår värld är miljö och hållbarhet mycket viktigt. Vi är därför stolta att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment av städmaskiner och marknadsledande miljötekniker som kan öka såväl era marginaler som företagets image. Vi kan även visa hur ni kan spara arbetstid, vatten, kemikalier och förpackningsavfall genom att anlita oss.

Komplett eftermarknad och marknadsledande varumärken

I vårt erbjudande ingår allt från installation och utbildning till service och reservdelar.

Våra städmaskiner kommer från marknadsledande företag som Tennant, Kaivac, JUMA, Green Machine, Lindhaus och IPC.

Testa oss, vi erbjuder alltid kostnadsfria besök och test av maskiner där du får utvärdera maskinerna på plats i era lokaler.

Trygg finansiering

Vi erbjuder finansiering med hyra, leasing eller funktionshyra där du som kund har full garanti under hela hyrestiden inklusive service.
Köper du en städmaskin av Sorma får du en samarbetspartner du kan känna dig trygg med.

Vi är medlemmar, genom Tennant Sverige AB, i branschorganisationen BPHR som ställer höga krav på såväl kvalité och miljö som service och reservdelar.

Kontakta oss så berättar vi hur ni kan städa mer ekonomiskt, med höjd kvalité, bättre resultat och dessutom mer miljövänligt!