Hem » Produkter » Skurmaskin » Tennant T16

Tennant T16, åkbar kombiskurmaskin

Skurmaskinen finns som 90 cm (2 st 18 tum) rondell och sopskur 90 cm  (2 st skurvalsar) Tillval: Ec-H20 kemikaliefri rengöring, försopsaggregat, handskurutrustning med spolslang, sidoskur, kemdosering, skyddstak, påkörningsskydd

EKONOMISK ATT ANVÄNDA OCH UNDERHÅLLA

T16, som är utrustad med Tennants exklusiva skurteknologi, är utformad för att vara upp till 20% billigare att använda och underhålla än traditionella skurmaskiner, baserat på inköpskostnad, förbrukningsartiklar och underhåll.
Högkvalitativa material och delar används i varje T16 för att säkerställa en robust konstruktion och förlänga maskinens livstid.
TYST DRIFT T16, som är den tystaste maskinen i vårt sortiment med åkbara kombiskurmaskiner, möjliggör tyst rengöring när som helst under dagen och var som helst i byggnaden. Med en ljudnivå på endast 68 dBA, kommer T16 inte att störa kunder, anställda, studenter, patienter eller besökare i ljudkänsliga miljöer.

FÖRBÄTTRAD SÄKERHET, BEKVÄMLIGHET OCH LÄTTARE ATT ANVÄNDA FÖR OPERATÖREN
Den oöverträffade designen för T16 tillhandahåller en intuitiv och operatörvänlig upplevelse. Enkel Touch-n-Go™ kontrollmodul påratten ( patent sökt ) skänker trygghet och gör det möjligt för operatören att på ett säkert sätt fokusera på att hålla båda händerna på ratten, även när man ändrar skurfunktioner. Exceptionell sikt och utmärkt operatörbekvämlighet erbjuder förbättrad kontroll och säkerhet.

Egenskaper

 • Ech20 teknologi vilket eliminerar kemikalier.
 • Skurhuvudet finns med skurrondell 90 cm (2 st 18 tum) och sopskurfuntion 90 cm.
 • Våta batterier (4,5 tim skurtid) och torra batterier (3,5 tim skurtid).

Bilder


X

Jag vill veta mer om
Tennant T16

  Din epost (obligatorisk)


  X

  Offert
  Tennant T16

   Skurning eller sopning?

   Inomhus eller utomhus?


   Offertförfrågan

   X

   Offertförfrågan

   Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

    Din epost (obligatorisk)