Om Sorma

Städmaskiner och skurmaskiner från Tennant, JUMA och Lindhaus – vi har alla typer av maskiner för professionell användning. Vi erbjuder finansiering med hyra, leasing eller funktionshyra där du som kund har full garanti under hela hyrestiden inkl service.

Tennant är det världsledande städmaskinmärket för inomhus och utomhusmiljöer. I sortimentet finns kombiskurmaskiner, sopmaskiner och sopskurmaskiner samt OSG (On site Generator) som tillverkar rengöringslösningar av kranvattnet. Tennant används i alla miljöer från hårt nedsmutsade industrimiljöer till sjukhusmiljöer. Tennant städmaskiner erbjuder marknadens enda kompletta sortiment av städmaskiner och utrustning för professionell rengöring med oöverträffad prestanda, bevisad pålitlighet och framgångsrika resultat.

Tennant leder idag utvecklingen av nya lösningar för att eliminera skador på människor och vår framtida miljö. Exempel på detta är Ech2o Nanoclean-tekniken och Orbio-teknologin som får vanligt vatten att fungera som en effektiv rengöringslösning utan starka kemikalier. Därmed kan vi erbjuda kommuner, företag, flygplatser, gallerior m.m. att sköta all städning utan kemikalier. Med våra utrustningar kan vi idag städa 70-80 % med enbart vanligt kranvatten och i vissa fall helt utan kemikalier.

Tennant Sverige har en rikstäckande säljorganisation bestående av fem Tennant Center. Sorma Sverige är ett av dessa fem företag med inriktning på totallösning beträffande försäljning, uthyrning, service och reparationer av Tennant städmaskiner. Vi erbjuder Tennants unika program av städmaskiner för alla förekommande lokaler och städytor. Sorma Sverige Tennant Center har sitt huvudkontor med utställning, lager, reservdelar, verkstad och kontor i Solna. Vi har även försäljningskontor i Norrköping och Örebro. Sorma Sverige har fyra servicetekniker med fullutrustade bussar innehållande reservdelar och verktyg för att säkerställa våra kunders servicebehov.

Våra största rikstäckande avtal har vi med Sodexo, Sveriges näst största städbolag, och med Coor, som är ett av Skandinaviens största Facility Servicebolag. I Stockholm och Östergötland har vi L&T och Estate Lokalvård som en stark samarbetspartner. MTR som städar tunnelbanesystemet har c:a 70 maskiner med kemikaliefri teknik och reducerat sin kemikalieförbrukning med tusentals liter / år.

Vi tillhandahåller en totalfunktion som reducerar skador och vi värnar om miljön för kommande generationer. Sist men inte minst hjälper vi våra kunder att hålla rent.

Offertförfrågan

X

Inquiry

Fill in your email address and we will contact you.

Din epost (obligatorisk)