Hem » Produkter » Skurmaskin » CT 15

CT 15 – liten smidig gå-bakom skurmaskin

CT 15 är en skurmaskin som är utvecklad för ergonomisk och effektiv städning av små och stora golv. Den roterande borsten rengör verkningsfullt och metodiskt golven även i mindre utrymmen.

Skurmaskinen är mycket enkel att köra och ställer inga stora krav på utbildning av maskinoperatörerna. När städmaskinen inte används gör det fällbara handtaget att den tar mycket liten plats.

Den ergonomiska städmaskinen har en löstagbar tank som gör det enkelt att fylla på och tömma smutsvatten. CT 15 är utrustad med en lättåtkomlig manöverpanel och ställbart handtag, något som gör den ergonomisk även vid snäva svängar och arbete i trånga utrymmen.

Städmaskinen levereras komplett med batteri, borste och påfyllningsslang.

Om du behöver flytta CT 15 mellan dina städobjekt gör den låga vikten och det kompakta formatet detta väldigt enkelt då maskinen rymms i bakluckan på en normalstor bil.

CT 15 har en plats i alla städorganisationer och fyller ut tomrummet mellan manuella och maskinella metoder. Kontakta våra säljare för en demonstration av hur maskinen kan underlätta din vardag på info@sorma.se

CT 15 är marknadens mest kostnadseffektiva städmaskin för små och medelstora ytor.

Bilder

Relaterade Maskiner


X

Jag vill veta mer om
CT 15

Din epost (obligatorisk)X

Offert
CT 15

Skurning eller sopning?
Inomhus eller utomhus?Offertförfrågan

X

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Din epost (obligatorisk)