Hem » Produkter » Skurmaskin » Tennant CS16

Tennant CS16 – liten smidig gå-bakom skurmaskin

Tennant CS16 är en skurmaskin som är utvecklad för ergonomisk och effektiv städning av små och stora golv. Den roterande borsten rengör verkningsfullt och metodiskt golven även i mindre utrymmen.

Skurmaskinen är mycket enkel att köra och ställer inga stora krav på utbildning av maskinoperatörerna. När städmaskinen inte används gör det fällbara handtaget att den tar mycket liten plats.

Den ergonomiska städmaskinen har en löstagbar tank som gör det enkelt att fylla på och tömma smutsvatten. Tennant CS16 är utrustad med en lättåtkomlig manöverpanel och ställbart handtag, något som gör den ergonomisk även vid snäva svängar och arbete i trånga utrymmen.

Städmaskinen levereras komplett med batteri, borste och påfyllningsslang.

Om du behöver flytta Tennant CS16 mellan dina städobjekt gör den låga vikten och det kompakta formatet detta väldigt enkelt då maskinen rymms i bakluckan på en normalstor bil.

Tennant CS16 har en plats i alla städorganisationer och fyller ut tomrummet mellan manuella och maskinella metoder. Kontakta våra säljare för en demonstration av hur maskinen kan underlätta din vardag på info@sorma.se

Tennant CS16 är marknadens mest kostnadseffektiva städmaskin för små och medelstora ytor.

Bilder

Relaterade Maskiner


X

Jag vill veta mer om
Tennant CS16

  Din epost (obligatorisk)


  X

  Offert
  Tennant CS16

   Skurning eller sopning?

   Inomhus eller utomhus?


   Offertförfrågan

   X

   Offertförfrågan

   Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

    Din epost (obligatorisk)