Utvärderingstest ec-H20 Nanoclean i Enköpings kommun

Klicka här för pdf rapport: Tennant Orbio rapport 2017 – ech20 rapport

Bakgrund:

Städservice på Enköpings kommun är en enhet i egen regi, med ett 80-tal medarbetare. Målet för verksamheten är att vara ett föredöme i ekonomi, hållbar utveckling och städkvalité med hjälp av nytänkande och innovativa lösningar. Ledorden enligt kommunens städchef Kent Möller Andersson är ”Våga, vårda, växa, vinn” där även personalens hälsa och engagemang är i fokus.

Sorma Sverige AB är en viktig maskinleverantör och partner till kommunen i deras kvalitetsarbete. Genom Tennant’s Orbio® On-Site Generation-system (os3 systemet) och ech2o-teknologi har kommunen uppnått en kostnadseffektivare och mer miljövänlig städning genom att ersätta traditionella rengöringskemikalier.

Testet är utfört av Hygiene Diagnostics som är en oberoende tredje part. För mer info, http://hygiene-diagnostics.se/

http://sorma.se/wp-content/uploads/2017/02/Tennant-Orbio-rapport-2017-ech20-rapport.pdf

Offertförfrågan

X

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

    Din epost (obligatorisk)