I Augusti 2016 utökar vi vårt försäljningsområde

Förändringar för Tennant Sverige i Örebro, Karlstad, Dalarna och Gävleborg.

Sedan 2005 har BMA Golv & Miljömaskiner ansvarat för försäljning och eftermarknad för Tennant Corporations maskinprogram inom nämnda geografiska område.

Från och med 2016-08-01 övergår ansvaret gällande ovanstående område till Sorma Sverige AB som för närvarande redan är aktiva inom detta område med delar av produktlinjen. Sorma och den grupp av företag Sorma tillhör har nära 40 års erfarenhet av försäljning och eftermarknad av städmaskiner och har ansvarat för Mälardalen under nära 10 år.

Ambitionerna med förändringen är att utveckla och bättre vårda våra befintliga kundrelationer och öka Tennant’s marknadsandelar främst inom industri handel och logistikföretag i området. Under året kommer försäljningskontor att öppna i Örebro , eftermarknad är redan klar genom befintlig serviceorganisation som är operativ över hela Sverige.

Detta innebär att nya och befintliga kunder kan vända sig till Sorma Sverige AB gällande support, service garantiärenden och beställningar från 1 augusti.

Kundinformation

 

Offertförfrågan

X

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

    Din epost (obligatorisk)