Gå-bakom sopmaskin Tennant S9

Ny gå-bakom sopmaskin Tennant S9

Den nya Sopmaskinen Tennant S9 är en batteridriven sopmaskin.
Enkel att svänga och lättillgängliga, användarvänliga reglage gör att operatören inte behöver anstränga sig. De främre sidoborstarna och 51 cm huvudborsten kan plocka upp närmare 60 L sopor och skräp i den stora sopbehållaren. Sopmaskinens behållare är lätt att tömma och filterbyten är en barnlek. Modellen levereras som standard med inbyggd laddare. 12 V-batteriet ger drift i upp till fyra timmar. Anmärkningsvärt tyst för bullerkänsliga miljöer.

Tennant var det företag som uppfann sopmaskinen och detta borgar för en genomtänkt konstruktion och hög kvalitet på komponeter.

Offertförfrågan

X

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

    Din epost (obligatorisk)