Hem » Produkter » Green Machine utomhussopmaskiner » Green Machine 500ZE

Green Machine 500ZE Offertförfrågan

Green Machine 500ZE batteridriven utomhussopmaskin

GM 500ZE är den första lithiumjondrivna gatusopmaskinen i världen. Maskinen är byggd med över 40 års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av utomhusmaskiner kombinerad med den senaste batteritekniken.  GM 500ze har utformats för kunder som efterfrågar renare och tystare städlösningar i krävande tätorter.

I transportläget kör maskinen med fullt oberoende fjädring i 25 km/t  nästan helt ljudlöst och med god förarkomfort.  500ZE  tar sig från depån till staden / centrum snabbt och tyst tidigt på morgonen eller sent på kvällen med minimal påverkan på förare och boende.

Kraften från de dubbla litiumjonbatteriförpackningarna, som är laddningsbara på bara 4 timmar,  innebär att 500ze undvikar alla former av motor- och koldioxid-utsläpp. Genom att ge 8 timmars städtid (TUV-certifierad) på en laddning och en laddningstid på endast 4 timmar gör att maskinen kan tillgodose behoven hos de mest krävande arbetena.

Oöverträffad gatusopmaskin

En rostfri, flerbladig sugfläkt och 3-stegs separationssystem ger ett städmaskin som lätt kan möta de tuffa driftsförhållanden finns i tätbebyggda områden.  Cloudmaker ™-systemet ger utmärkt dammbindning och använder upp till 70% mindre vatten än konventionella dammkontrollsystem.

Med betydligt färre rörliga delar, blir kostnaderna för reservdelar och underhåll kraftigt reducerade.

Med funktioner som 8 timmars städskift, 0,75 cu/m tratt, 1800 mm sopbredd, Green Machines enknapps sopsystem, luftkonditionering, uppvärmd vindruta och högtryckstvätt är 500ze i en klass för sig.

Om du vill veta mer om varför 500ZE är verkligen världens mest mångsidiga sopmaskin, kontakta oss på Sorma.

Bilder


X

Jag vill veta mer om
Green Machine 500ZE

Din epost (obligatorisk)X

Offert
Green Machine 500ZE

Skurning eller sopning?
Inomhus eller utomhus?Offertförfrågan

X

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Din epost (obligatorisk)