Hem » Produkter » Gatusopmaskiner » Tennant 500ZE

Tennant 500ZE Offertförfrågan

Tennant 500ZE batteridriven utomhussopmaskin

Tennant 500ZE är den första litiumjondrivna gatusopmaskin i världen. Maskinen är byggd med över 40 års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av utomhusmaskiner kombinerad med den senaste batteritekniken.  500ze har utformats för kunder som efterfrågar renare och tystare städlösningar i krävande tätorter.

I transportläget kör maskinen med fullt oberoende fjädring i 25 km/t  nästan helt ljudlöst och med god förarkomfort.  500ZE  tar sig från depån till staden / centrum snabbt och tyst tidigt på morgonen eller sent på kvällen med minimal påverkan på förare och boende.

Kraften från de dubbla litiumjonbatteriförpackningarna, som är laddningsbara på bara 4 timmar,  innebär att 500ze undvikar alla former av motor- och koldioxid-utsläpp. Genom att ge 8 timmars städtid (TUV-certifierad) på en laddning och en laddningstid på endast 4 timmar gör att maskinen kan tillgodose behoven hos de mest krävande arbetena.

Oöverträffad gatusopmaskin

En rostfri, flerbladig sugfläkt och 3-stegs separationssystem ger ett städmaskin som lätt kan möta de tuffa driftsförhållanden finns i tätbebyggda områden.  Cloudmaker ™-systemet ger utmärkt dammbindning och använder upp till 70% mindre vatten än konventionella dammkontrollsystem.

Med betydligt färre rörliga delar, blir kostnaderna för reservdelar och underhåll kraftigt reducerade.

Med funktioner som 8 timmars städskift, 0,75 cu/m tratt, 1800 mm sopbredd, Green Machines enknapps sopsystem, luftkonditionering, uppvärmd vindruta och högtryckstvätt är 500ze i en klass för sig.

Om du vill veta mer om varför 500ZE är verkligen världens mest mångsidiga sopmaskin, kontakta oss på Sorma.

Bilder

Relaterade Maskiner


X

Jag vill veta mer om
Tennant 500ZE

Din epost (obligatorisk)X

Offertförfrågan
Tennant 500ZE

Skurning eller sopning?
Inomhus eller utomhus?